REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA  – revizuit la 01.11.2023

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

 

SECTIUNEA I. REGULAMENT GENERAL

 1. Pentru a va asigura o experienta cat mai placuta pe parcursul timpului petrecut in club, va recomandam sa respectati in permanenta prezentul Regulament de Functionare, precum si indicatiile angajatilor/instructorilor Omnix Club.
 2. Programul de functionare al clubului este urmatorul:
 • LUNI – VINERI 07:00 – 22:00
 • SAMBATA- DUMINICA 09:00 – 18:00

Programul poate suferi modificari in zile de sarbatoare, zile in care sunt organizate concursuri, zile rezervate pentru renovari/curatenie etc. Modificarile de program vor fi intotdeauna anuntate in prealabil.

 1. Respectati orarul de functionare al clubului. Parasirea incintei la ora de inchidere este obligatorie. Intarzierea de a parasi clubul in prrogramul mai sus mentionat va atrage sanctiuni.
 2. Accesul nu este permis persoanelor aflate sub influenta alcoolului sau drogurilor.
 3. Accesul membrilor in club va fi permis numai dupa completarea datelor de identificare necesare pentru a completa fisa de membru, precum si a emiterii cardului de membru. Cardul (implicit si abonamentul) este strict personal si netransmisibil. Pe perioada de deasfasurare a abonamentului accesul in club se va face doar in baza cardului pe membru.
 4. Contravaloarea abonamentului se va achita integral la inceputul perioadei pentru care se face abonamentul, cu exceptia acelor abonamente/pachete pentru care Omnix Club specifica posibilitatea de plata in rate. Renuntarea la abonament inainte de termenul de expirare aduce dupa sine pierderea sumei achitate.
 5. Prin solicitarea si achitarea unui abonament membrii isi asuma raspunderea cu privire la propria stare de sanatate, conditie fizica si capacitate de a utiliza facilitatile si echipamentul pus la dispozitie in incinta clubului. Omnix Club nu se face raspunzator de eventualele accidente suferite de catre membrii care folosesc facilitatile si echipamentele in mod necorespunzator. Membrii se obliga sa nu desfasoare activitati sportive in incinta clubului daca starea de sanatate nu le permite acest lucru.
 6. Este obligatorie folosirea protectiei pentru incaltamintea de strada pe tot parcursul vizitei in club. Protectiile pentru incaltaminte sunt disponibile la receptia clubului.
 7. Toti clientii trebuie sa se inregistreze la intrarea in club in zona dedicata acestui lucru la receptie.
 8. Membrii clubului isi dau acordul de a fi introdusi in baza de date, precum si fotografiati, in scopul identificarii si utilizarii conforme a cardurilor de membru, in mod implicit prin achizitionarea unui abonament si semnarea contractului de membru.
 9. Membrii isi vor depozita bunurile in dulapurile din vestiare. Omnix Club nu poate fi facut responsabil pentru bunurile personale pierdute sau furate. Membrii sunt rugati sa nu lase haine sau prosoape pe jos, in dusuri sau in toalete.
 10. Vestiarul si cheia de la dulap pot fi utilizate de catre membrii pe parcursul unei singure vizite in incinta clubului. Dulapurile nu pot fi tinute ocupate intre doua vizite. Cheia de la dulap se va preda de fiecare data la parasirea clubului. Plecarea din club fara a preda cheia de la vestiar sau pierderea acesteia se va sanctiona cu o taxa de 50 RON. Omnix Club nu este raspunzator pentru bunurile personale ale clientilor si nu poate fi facut responsabil de pierderea sau furtul acestora.
 11. Copiii cu varsta de pana la 8 ani se pot schimba in vestiarele de ambele sexe sub supravegherea unui adult. Copiii cu varste mai mari de 8 ani se vor schimba in vestiarele corespunzatoare : fetele in vestiarul destinat femeilor, baietii in vestiarul destinat barbatilor.
 12. Membrii cu varste de pana la 16 ani trebuie supravegheati in permanenta de catre un parinte sau tutore care are la randul sau calitatea de membru Omnix Club. Membrii cu varste cuprinse intre 16 – 18 ani pot beneficia de serviciile clubului fara supravegherea unui parinte/tutore, numai cu acordul parintilor/tutorelui.
 13. Membrii cu varste de pana la 16 ani pot beneficia de anumite facilitate oferite de club fara supravegherea unui parinte, doar sub atentia unui antrenor personal si avand un abonament achitat pentru acest serviciu.
 14. Membrii au obligatia de a se asigura ca accesul copiilor in incinta Omnix Club respecta in totalitate conditiile expuse in prezentul regulament. Omnix Club nu se face responsabil de eventualele accidentari suferite de copiii minori ai membrilor in incinta clubului.
 15. Membrii sunt rugati sa se poarte in mod respectuos unii fata de ceilalti in scopul de a evita eventualele situatii neplacute ce pot duce la daune morale/fizice. Este interzisa folosirea unui limbaj neadecvat sau ofensator precum si orice tip de violenta atat fata de client, cat si fata de angajatii clubului.
 16. Fumatul este interzis in incinta clubului. *inclusiv fumatul prin intermediul dispozitivelor electronice*
 17. Omnix Club isi rezerva dreptul de a folosi fotografii/filmari individuale/de grup in scopuri promotionale. Membri isi dau acordul pentru acest lucru la momentul achizitionarii unui abonament si semnarea contractului de membru.
 18. Membrii sunt obligati sa poarte un echipament adecvat activitatii sportive pe care o desfasoara in incinta clubului pe tot parcursul vizitei.
 19. Membrii au datoria de a utiliza benficiile incluse in abonamentul/pachetul de abonamente achizitionat, conform conditiilor prezentate in acest regulament, indicatiilor furnizate de catre personalul clubului si regulilor prezentate pe afisele disponibile in diverse zone din incinta clubului.
 20. Membrii iau la cunostinta si accepta faptul ca, pe prioada de desfasurare a abonamentului, Omnix Club are dreptul de a modifica programul de functionare si programul claselor de grup cu o notificare transmisa in prealabil.
 21. Membrii iau la cunostinta si accepta faptul ca, pe prioada de desfasurare a abonamentului, Omnix Club are dreptul de a modifica prezentul regulament.

 

SECTIUNEA II. REGULI/ RECOMANDARI PENTRU SALA DE FITNESS

 1. Siguranta in sala de fitness este pe primul loc. Doar persoanele apte fizic care au primit acordul medicului isi pot desfasura antrenamentul in sala.
 2. Toti clientii utilizeaza aparatura si echipamentele puse la dispozitie in incinta clubului pe propria raspundere.
 3. Minorii cu varste de pana la 16 ani se vor antrena doar sub supravegherea unui antrenor personal, in baza unui abonament achitat pentru acest serviciu.
 4. Echipamentul sportiv adecvat este obligatoriu in zona de antrenament. Nu sunt acceptate hainele sau incaltamintea de strada.
 5. Va rugam sa semnalati la receptie orice aspect care implica lipsa sigurantei.
 6. In timpul pauzelor dintre exercitii va rugam sa nu ocupati aparatele pentru a permite si celorlalte persoane prezente sa le foloseasca.
 7. Nu trantiti greutatile si asezati-le inapoi in locul destinat la finalul antrenamentului.
 8. Folositi un prosop atunci cand utilizati aparatele si dezinfectati-le dupa utilizare.
 9. Membrii au obligatia de a de a pastra normele minime de igiena personala.
 10. Este interzisa depozitarea accesoriilor personale pentru antrenament in incinta clubului. Orice accidentare aparuta ca urmare a utilizarii echipamentelor/accesoriilor personale nu este responsabilitatea Omnix Club.
 11. Echipamentele/aparatele puse la dispozitie in incinta clubului se vor utiliza conform unui model standard de utilizare. In cazul in care modul de folosire al unui apparat nu va este cunoscut, va rugam sa apelati la unul dintre antrenorii de fitness pentru ajutor.
 12. Serviciile de Personal Training pot fi oferite in interiorul clubului doar de catre antrenorii colaboratori Omnix Club. Incalcarea acestei reguli poate duce la rezilierea abonamentului.
 13. Este interzisa comercializarea suplimentelor sportive sau a altor produse in incinta clubului.
 14. Din motive de siguranta recomandam depozitarea obiectelor personale in vestiar pe tot parcursul antrenamentului.
 15. Omnix Club isi rezerva dreptul de a limita accesul clientilor care nu respecta regulamentul sau care adopta o atitudine violenta, atat fizica cat si verbala.

 

SECTIUNEA III. REGULI/ RECOMANDARI PENTRU CLASELE DE GRUP

 1. Pentru a participa la clasele de grup, va rugam sa va programati telefonic, prin aplicatie sau la receptia clubului. Aplicatia se activeaza la receptia clubului, prin utilizarea adresei de e-mail furnizate de catre membru la momentul completarii fisei de membru si parola generate de catre sistem. Parola o veti primi prin SMS si poate fi schimbata ulterior.
 2. Va rugam sa va prezentati la timp, inainte de inceperea orei de curs pentru care sunteti programat. Accesul la clasa nu este permis dupa inceperea orei de curs.
 3. Numarul minim de persoane necesar desfasurarii unei clase de grup este de 8 persoane.
 4. Va rugam sa respectati numarul maxim de persoane admis pentru fiecare ora de curs. Membrii care nu au programare si pentru care numarul maxim de persoane admis la o clasa se va depasi nu vor avea access la clasa respectiva.
 5. Va rugam sa returnati toate echipamentele folosite dupa incheierea orei de curs.
 6. Din motive de igiena, este obligatorie folosirea prosopului.
 7. Daca aveti probleme cu respiratia, aveti o senzatie de lesin sau va cuprinde ameteala, scadeti intensitatea antrenamentului sau opriti-va complet. Va rugam sa informati instructorul daca va confruntati cu probleme de sanatate.
 8. Pentru siguranta dumneavoastra este necesar sa aveti un echipament adecvat pentru antrenamentul de grup.
 9. Minorii cu varste de pana la 14 ani nu pot participa la clasele de grup. Accesul minorilor cu varste de peste 14 ani este permis doar la anumite ore de curs si cu acordul parintilor dat in prealabil.
 10. Opiniile referitoare la clasa si/sau instructor se vor transmite si se vor discuta numai dupa incheierea orei de curs.
 11. Programul claselor de grup este afisat pe omnixclub.ro si la receptia clubului. Omnix Club isi rezerva dreptul de a modifica acest program, precum si de a anula ore de curs cu o notificare transmisa in prealabil sau prin informarea membrilor la receptia clubului.

 

SECTIUNEA IV. REGULI/ RECOMANDARI PENTRU ACCESUL LA BAZIN IN SCOP DE AGREMENT

 1. Accesul in zona de piscina se face numai in baza unui abonament achitat pentru acest serviciu.
 2. Minorii cu varste de pana la 16 ani au access la zona de piscina doar in baza unui abonament si doar insotiti de un parinte/tutore care sa aiba la randul lui un abonament active pentru zona de piscina.
 3. Este obligatorie o tinuta adecvata : papuci, halat, prosop, casca.
 4. Dusul inainte de intrarea in piscina este OBLIGATORIU, din motive de igiena.
 5. Nu folositi produse cosmetice sau de ingrijire corporala inainte de a intra in piscina.
 6. Alergarea pe plaja bazinului, precum si sariturile in apa sunt strict interzise.
 7. Este interzis accesul cu alimente in zona de piscina.
 8. Este interis accesul persoanelor care sufera de boli contagioase, infectioase, precum raceala sau gripa, taieturi, conjunctivita sau orice alta problema de sanatate care poate dauna persoanelor din jur.
 9. Recomandam pastrarea obiectelor personale de orice fel in dulapurile din vestiare pana la parasirea clubului. Omnix Club nu se face responsabil de pierderea, furtul sau deteriorarea obiectelor personale ale membrilor.
 10. Nu intrati in piscina cu bijuterii/accesorii care i-ar putea rani pe ceilalti inotatori.
 11. Va rugam sa respectati culoarele dedicate inotului pentru agrement in orele aglomerate in care se desfasoara si cursuri de inot cu copii.
 12. Respectati in permanenta regulile de siguranta. Clientii isi asuma raspunderea pentru orice accidentare suferita in timpul utilizarii zonei de piscina.

 

IV.A. REGULI JACUZZI

 1. Dusul este obligatoriu inainte de intrarea in jacuzzi.
 2. Alergarea si sariturile sunt strict interzise.
 3. Echipamentul adecvat este obligatoriu. Se recomanda purtarea castii de inot.
 4. Nu abuzati butonul pentru activarea hidromasasjului. Apasarea abuziva a butonului si activarea pe o perioada prea lunga a optiunii de hidromasaj va duce la activarea sistemului de siguranta sau la arderea sistemului, fapt care va duce la oprirea permanenta a acestui sistem.
 5. Nu intrati in jacuzzi daca: sunteti insarcinata/aveti probleme renale sau cardiace/ suferiti de astm,diabet sau epilepsie/ suferiti de boli infectioase sau va prezentati cu rani deschise.

 

IV.B. REGULI SAUNA USCATA

 1. Recomandam pastrarea obiectelor personale de orice fel in dulapurile din vestiare.
 2. Faceti dus inainte de a intra in sauna.
 3. Purtati un prosop pe tot parcursul timpului petrecut in sauna.
 4. Dupa cel mult 10 minute petrecute in sauna sau cand incepeti sa transpirati parasiti sauna, apoi faceti un dus racoritor. Timpul de racorire ar trebui sa fie echivalent cu cel petrecut in sauna. Intrati din nou in sauna pentru 5-10 minute si repetati acest ciclu de cel mult trei ori. ATENTIE! Timpul total petrecut in sauna nu trebuie sa depaseasca 30 de minute.
 5. Va recomandam sa turnati apa pe pietre o sigura data, folosind echipamentul adecvat pus la dispozitie in sauna. NU TURNATI APA CU GALEATA SI NU LUATI APA DIN PISCINA PENTRU A TURNA PE PIETRELE DIN SAUNA!
 6. Respectati in permanenta regulile de de siguranta.
 7. Nu lasati obiecte personale la uscat in sauna.
 8. Nu folositi produse cosmetice sau de ingrijire corporala in sauna.
 9. Nu este permis accesul in sauna cu alimente sau bauturi.
 10. Respectati capacitatea recomandata in functie de suprafata saunei.
 11. Accesul in sauna al minorilor cu varste de pana la 16 ani este interzis.

 

IV.C. REGULI SAUNA UMEDA

 1. Recomandam pastrarea obiectelor personale de orice fel in dulapurile din vestiare.
 2. Faceti dus inainte de a intra in sauna.
 3. Purtati un prosop pe tot parcursul timpului petrecut in sauna.
 4. Dupa cel mult 5 minute petrecute in sauna sau cand incepeti sa transpirati parasiti sauna, apoi faceti un dus racoritor. Timpul de racorire ar trebui sa fie echivalent cu cel petrecut in sauna. Intrati din nou in sauna pentru 3-5 minute si repetati acest ciclu de cel mult trei ori. ATENTIE! Timpul total petrecut in sauna nu trebuie sa depaseasca 10 de minute.
 5. Respectati in permanenta regulile de de siguranta.
 6. Nu lasati obiecte personale la uscat in sauna.
 7. Nu folositi produse cosmetice sau de ingrijire corporala in sauna.
 8. Nu este permis accesul in sauna cu alimente sau bauturi.
 9. Respectati capacitatea recomandata in functie de suprafata saunei.
 10. Accesul in sauna al minorilor cu varste de pana la 16 ani este interzis.

 

SECTIUNEA V. REGULAMENT DE DESFASURARE A CURSURILOR DE INOT

 1. Recomandam cursantilor sa se prezinte in incinta clubului cu 10-15 minute inainte de inceperea cursului pentru a avea timp sa se pregateasca corespunzator.
 2. Participantii la cursuri au obligatia de a avea echipamentul corespunzator complet la fiecare curs. Echipamentul obligatoriu necesar cuprinde: costum de baie/slip, casca, papuci, prosop de corp sau halat de baie.
 3. Dusul este obligatoriu inainte de intrarea in pisicina.
 4. Se recomanda sa treaca cel putin 60 de minute de la ultima masa pana la inceperea cursului de inot.
 5. Orele de inot se vor desfasura numai in prezenta si sub supravegherea instructorului.
 6. Este interzisa parasirea locului de desfasurare a sedintei de inot fara acordul instructorului.
 7. Este interzisa efectuarea altor exercitii sau folosirea altor materiale/accesorii inafara celor indicate de catre instructor.
 8. Dupa terminarea sedintei de inot parasirea bazinului se va face cu instructorul sau cu acordul acestuia.
 9. Durata unei sedinte este de 50 de minute, incepand la ora fixa si terminandu-se cu 10 minute inainte de urmatorul curs. Ora la care se termina cursul nu va fi decalata in cazul intarzierilor.
 10. Abonamentele la cursurile de inot sunt formate dintr-un numar limitat de sedinte care trebuie consumate in decursul a 30 de zile calendaristice de la momentul inceperii activitatii.
 11. Se accepta prelungirea valabilitatii abonamentelor cu numar de maxim 7 zile la un abonament (inclusiv scutiri medicale). Exceptie pot face cazurile in care din motive tehnice clubul nu poate pune la dispozitie bazinul pentru cursurile de inot sau schimbarile de program, cazuri in care zilele de prelungire nu vor fi scazute din maximul de 7 zile mentionat anterior.
 12. Pe perioada vacantei de vara se vor acorda pana la 14 zile de prelungiri. Aceste zile se pot consuma in perioada 15 iunie – 15 septembrie, indiferent de numarul de abonamente achitate in acest interval.
 13. Plata abonamentului se va realiza integral, la ultima sedinta de curs din abonamentul curent sau la prima sedinta din urmatorul abonament.
 14. In cazul in care se doreste transferul de la un tip de curs de inot la altul, se vor termina mai intai sedintele din abonamentul activ, apoi se va face un nou abonament la tipul de curs pentru care s-a cerut transferul.
 15. In cazul imposibilitatii de prezentare la programare, cursantul sau parintele are obligativitatea de a anunta instructorul sau personalul de la receptive, cu minim 2 ore inainte de inceperea cursului si de a anula programarea. In cazul nerespectarii acestei reguli sedinta va fi considerata efectuata si se va scadea din numarul de sedinte ramas in abonament.
 16. Insotitorii participantilor la cursurile de inot au access numai in spatiul de asteptare, la grupurile sanitare si in vestiare, cu exceptia insotitorilor copiilor minori ,cu varsta de pana la 8 ani, carora le este permis accesul pe plaja bazinului in pauza de dinaintea inceperii cursului.
 17. Insotitorii care traverseaza plaja bazinului sunt obligati sa poarte protectia pentru incaltaminte furnizata la receptia clubului. In timpul desfasurarii cursului insotitorii NU AU ACCES pe plaja bazinului, iar usa de access se va mentine inchisa pana la pauza dintre ore. Orice abatere de la aceasta regula va duce la anularea abonamentului de inot.
 18. Parintii au obligatia de a furniza date de contact personalului din receptie la momentul achitarii abonamentului.
 19. Atat cursantii cat si parintii/insotitorii acestora trebuie sa respecte regulile si regulamentele clubului, pe toata perioada desfasurarii cursurilor si in timpul prezentei in club.

 

SECTIUNEA VI. REGULI/ RECOMANDARI SERVICII DE MASAJ

 1. Pentru a beneficia de serviciile de masaj oferite in incinta Omnix Club este necesara o programare facuta in prealabil.
 2. Programarile se pot face la receptia clubului sau telefonic, in limita programului de lucru.
 3. Programul pentru serviciile de masaj este urmatorul:
 • LUNI 08:00 – 16:00
 • MIERCURI si VINERI 13:00 – 21:00
 • Programul poate suferi modificari in zile de sarbatoare, zile in care sunt organizate concursuri, zile rezervate pentru renovari/curatenie etc.
 1. Va recomandam sa va prezentati in incinta clubului cu 10 minute inainte de ora programata pentru a avea timp sa va pregatiti corespunzator.
 2. In timpul sedintei este obligatorie purtarea lenjeriei intime.
 3. Nu va fi acceptat nici un fel de comportament vulgar sau indecent.
 4. Va rugam sa respectati regulile de acces.