OmnixCLUB

Miscarea, un stil de viata

La Omnix Club ai la dispozitie o multitudine de clase din care poti alege. Accesul la clase este nelimitat astfel, poti frecventa toate antrenamentele de grup. Suntem siguri ca prin aceste antrenamente iti poti atinge obiectivele propuse. Cu noi te antrenezi in timp ce te distrezi si vei fi pe calea cea buna spre un stil de viata sanatos.

Dorim sa participi la orice clasa indiferent de experienta acumulata.
Chiar daca prima clasa dintr-un anumit gen va contine exercitii noi si diferite, nu uita ca, repetand, urmatoarea clasa va fi cu siguranta mai usoara.

Personal Trainer

Un trainer experimentat, stie si poate explica toate efectele pe care fiecare exercitiu si fiecare sesiune de antrenament le are asupra clientului sau. Fiecare persoana fiind diferita are nevoie de cate un antrenament specific si personalizat.

Stretching

Antrenamentul urmareste modelarea completa, prin imbunatatirea controlului si tonifierii musculaturii. Acesta se bazeaza pe miscari lente ce conduc la o executare corecta a exercitiilor efectele acestora fiind tonifierea intregului corp, reducerea celulitei precum si imbunatatirea atat a circulatiei sanguine cat si a posturii.

Pilates

Conceptul de pilates combina exercitiile de stretching cu diverse tehnici de respiratie si se concentreaza asupra principalelor grupe de muschi posturali, acestia fiind esentiali in sustinerea coloanei vertebrale. Acest mod de a face sport este unul dintre cele mai flexibile, putand fi adaptat pentru oricine, iar printre principalele beneficii se regasesc imbunatatirea mobilitatii si a posturii, dezvoltarea fortei si cresterea flexibilitatii.

Pump

Este o clasa de tonifiere in care exercitiile se executa cu ajutorul greutatilor, lucrand in special urmatoarele grupe de muschi: spate, pectoral, brate, abdomen. Numarul mare de repetari efectuate ajuta la dezvoltarea rezistentei musculare si la arderea grasimilor. Cursul este dedicat definirii musculare.

Interval Training

Intervalul combina serii de exercitii lucrate la intensitati diferite cu perioade de repaus, acesta fiind un tip de antrenament discontinuu, avand ca scop cresterea rezistentei sistemului cardiovascular, precum si imbunatatirea vitezei.

Bosu

Este unul dintre cele mai populare instrumente de fitness pentru antrenamentele de grup. Antrenamentul este unul de tip cardio si are la baza miscarile clasice din aerobic, diferenta fiind ca acesta se desfasoara pe o semisfera cu o parte concava si una plana. Folosirea BOSU imbunatateste echilibrul si ajuta la constientizarea miscarilor efectuate.

Total Body Workout TBW

Tradus din engleza, acesta inseaman „intindere”. Acest tip de exercitii de intindere este foarte important pentru ca ajuta la eliminarea tensiunii si a toxinelor acumultate in tesuturi, ca rezultat al arderilor.
Acest tip de antrenament este recomandat tuturor practicantilor de fitness; este esential ca in viata fiecarui sportiv sau practicant de fitness, in afara de incalzire si final de antrenament.

Functional Training

Functional training inseamna renuntarea la aparatele fixe si la greutatile foarte mari. Antrenamentul se bazeaza in principal pe greutatea corpului si miscari libere sau cu accesorii specifice, fiind o reinterpretare a metodelor traditionale de a face sport in contextul actual. Acest tip de exercitiu te pregateste pentru orice tip de solicitari de ordin fizic si pentru a indeplini cu usurinta sarcinile zilnice.

ABS & BUTT

Acest tip de antrenament reprezinta un mod de lucru complet pentru tonifierea abdomenului, fesierilor si a coapselor, intrucat ajuta la antrenarea zonei de CORE ( muschii fesieri, abdominali si lombari).
Antrenamentele de acest tip se adreseaza, mai ales, persoanelor care doresc sa aiba un abdomen bine definit, tonifiat, insa poate fi practicat de oricine doreste sa se mentina in forma, indiferent de varsta sau nivel de fitness.

Cardio Tone

Aceasta clasa reprezinta pasii de baza ai aerobicului, ea fiind compusa din doua parti principale. Prima parte de cardio accelereaza arderea grasimilor, iar cea de-a doua se efectueaza la saltea in scopul tonifierii musculaturii. Zonele vizate in principal sunt muschii abdominali si lombari, coapsele si fesierii. Stretching-ul de la finalul programului te va duce intr-o zona de realaxare, bazata pe exercitii de respiratie.

Tone & Stretch

Antrenamentul urmareste modelarea completa, prin imbunatatirea controlului si tonifierii musculaturii. Acesta se bazeaza pe miscari lente ce conduc la o executare corecta a exercitiilor, efectele acestora fiind tonifierea intregului corp, reducerea celulitei precum si imbunatatirea atat a circulatiei sanguine cat si a posturii.

Circuit Training

Acest antrenament presupune sa fim activi de la primul pana la ultimul minut al antrenamentului, fara pauza, presupunand un schimb constant intre exercitiile de tonifiere si cele de rezistenta. Organismul este antrenat continuu, dar la un nivel moderat pentru a eficientiza la maxim consumul caloric. Antrenamentul dozat moderat pare confortabil, pentru ca nu epuizeaza la maxim, dar garanteaza ca vor fi lucrate toate grupele de muschi.

Tabata

Antrenamentul Tabata este unul dintre cele mai noi tipuri de antrenament in intervale. Se lucreaza 8 exercitii a cate 8 serii fiecare, la intensitate maxima, timp de 20 secunde, cu o pauza de 10 secunde. Intre exercitii se ia o pauza de 1 minut.
Acest tip de antrenament este recomandat tuturor practicantilor de fitness, in special persoanelor care au ca obiectiv arderea rapida a tesutului adipos sau tonifierea musculaturii, dar si sportivilor de performanta.

Cycling / Spinning

Aceasta clasa are loc intr-un studio special amenajat, in care instructorul va conduce modul de desfasurare al antrenamentului prin impunerea unui ritm si a unei intensitati a programului, oferind indicatii asupra setarilor bicicletei. Clasa de Cycling are obiectivul de a lucra grupele musculare pe ritmul muzicii.

Aqua Gym

Aqua Gym este un sport complex, care lucreaza absolut toate grupele musculare, imbinand miscari de brate si picioare (imprumutate din programele de aerobic), ce se executa in apa de adancime medie, pe fond muzical si cu echipamente ajutatoare.

Cardio Aerobic

Aerobicul este una din metodele eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vietii si de dobandire a unei sanatati perfecte. Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exerctii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului. Este accesibila persoanelor de toate varstele, indiferent de locul in care se afla.
Practicarea regulata a aerobicului poate avea o contributie hotaratoare in imbunatatirea ratei batailor inimii precum si in starea mentala.
Aerobicul mentine inima si plamanii intr-o conditie buna, va ajuta sa folositi oxigenul mai eficient, ajuta la controlul greutatii corporale, regland metabolismul.

Power Step

Step, este poate cea mai cunoscuta tehnica de fitness. In timpul unei clase de step se imbina armonios exercitiile fizice, dansul si muzica.
Beneficiile step-ului asupra corpului sunt numeroase: diminueaza tesutul adipos, defineste fiecare grupa musculara, tonifica organismul, previne aparitia celulitei sau amelioreaza celulita deja existenta si modeleaza silueta. Nu in ultimul in ultimul rand, ca orice alta activitate sportiva, confera o stare de bine care persista pe parcursul mai multor ore. La orele de step poate participa orice persoana care nu sufera de afectuni respiratorii, cardiace sau articulare, indiferent de nivelul de pregatire fizica.

Burn Circuit

Antreanamentele de tip circuit reprezinta o serie de exercitii care lucreaza anduranta sistemului cardiovascular si al sistemului muscular, dar si forta. Dincolo de faptul ca lucreaza toate grupele de muschi, gradul de executie al exercitiilor variaza si astfel, in doar o ora, participantii la circuit vor avea parte atat de exercitii de forta, cat si de exercitii cardio. Prin practicarea acestui tip de antrenament se ard multe calorii, iar modul dinamic de desfasurare mentin motivatia la cote ridicate pentru a ajunge la forma dorita intr-un timp scurt.
Acest tip de antrenament este recomandat tuturor practicantilor de fitness, in special celor care au ca obiectiv principal arderea rapida a tesutului adipos sau tonifierea musculaturii.