Get Fit Together

Omnix Club reprezinta cadrul perfect pentru atingerea obiectivelor in cel mai scurt timp, indiferent daca doriti sa va relaxati, sa pierdeti in greutate, sa cresteti masa musculara sau pur si simplu sa va imbunatatiti calitatea vietii.

Misiunea Omnix Club este: 100% Fitness, 100% Sanatate si 100% Stare de bine. In ultimii ani, pentru tot mai multe persoane fitnessul a devenit un stil de viata.

Clubul Omnix va ofera o sala foarte bine dotata cu aparatura Teka de ultima generatie, de la zona de cardio cu benzi de alergare si biciclete/steppere pana la aparate de forta pentru body building si pentru toate grupele musculare.

Evaluare corporala gratuita

Omnix va ofera evaluare corporala gratuita pentru prima sedinta de fitness, evaluare care cuprinde informatii importante precum:
• Tensiunea arteriala si pulsul
• Rezistenta cardiovasculara
• Flexibilitatea
• Forta si rezistenta musculara
• Evaluarea posturii

Cu Omnix te vei simti mai puternic, vei fi impulsionat sa faci mai mult si sa fii mai mult.

Piscina interioara acoperita

Piscina este locul ideal de relaxare atunci cand temperaturile de afara depasesc limita de confort termic, dar si cand vremea mohorata iti aduce o stare negativa.

La Omnix Club gasesti o piscina interioara, acoperita, cu o lungime de 25 m, 4 culoare, temperatura apei de 28-29 grade, fiind dotata cu sisteme de recirculare si filtrare permanenta a apei.Langa piscina te poti bucura de un jaccuzzi generos si poti profita de beneficiile saunei umede sau a celei uscate.

Fie ca esti copil sau parinte, de azi poti invata sa inoti la Omnix!